Тел. за поръчки 0885 166 533

Често задавани въпроси

 

– Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. Ако искате да спестите време, може да използвате формата за бърза поръчка, която не изисква регистрация.В случай, че се спрете на повече от нашите продукти, то тогава с цел по- добро обслужване и улеснение на поръчката, регистрацията е препоръчителна. Тя е еднократна и след нея ще може по-лесно да пазарувате на сайта. 

– Какви са начините ,по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка онлайн с регистрация в сайта ни, по телефона или по мейл.

– Какви са сроковете за доставка?

Стандартният срок за доставка е до 3 работни дни.Ако поръчката е направена до 14 часа ,се изпраща на същия ден.

– Безплатна ли е доставката?

Всички стоки на стойност над 100 лв., които не са в промоция, са с безплатна доставка, освен ако не ползвате други намаления или отстъпки.

-При какви условия мога да върна пратката?

Всички стоки трябва да бъдат в същото състояние като при доставката, без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка с прилежащите аксесоари и документи;

Стоката трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка: аксесоари, дискове, ръководства, транспортна опаковка, оригинална гаранционна карта и всички документи, с която е била доставена;

Стоката трябва да бъде без следи от употреба, драскотини, наранявания, охлузвания, със защитни найлонови покрития, ако е имало такива и други външни белези;

Опаковката трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена;

Ако стоката е била придружена с подарък, трябва да се върне и подаръкът;

Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, си запазваме правото да изискаме такса за привеждането му в началния му вид (ако е възможно) или за покриване разликата в цената, получила се при продажбата на продукта като втора употреба, или по избор на клиента да му доставим продукта обратно за негова сметка.

– Как ще ми бъде възстановена сумата, след връщане на закупен продукт?

Възстановяването на заплатената за продукта сума се извършва в 14-дневен срок от получаването му, в офиса на компанията ни. Осъществява се по избран от потребителя/клиента начин – по банков път или с наложен платеж чрез Еконт.

– Мога ли да заменя вече закупен продукт и как?

Ако желаете замяна на закупен продукт, може да я заявите в 14-дневен срок от закупуването му чрез попълване на Форма за връщане/замяна на продукт . Можете да се възползвате от правата си по чл. 50 от ЗЗП, като имате предвид описаните условия в т.8б от „ Правила и условия за ползване“, както и в секция „Връщане на продукт“.

– Може ли направена поръчка да бъде анулирана?

Направена поръчка може да бъде анулирана чрез  позвъняване на телефон: 0885 166 533  .

Затвори менюто